Ştiri

Paste cu Mixit

La Mixit, Pastele aduce noutati delicioase si pline de culoare, toate in editie limitata. Vedetele sunt „ouale” colorate: migdale invelite in diverse nuante pastelate: verde – ceai matcha, violet – afine, roz – ciocolata rubinie, maro – ciocolata cu lapte, alb – nuca de cocos cu ciocolata alba si noutatea, caramel sarat, cremos.

Ousoare de Paste – Sunt migdale invelite in ciocolata cu lapte, ciocolata alba sau roz si colorate cu afine liofilizate, ciocolata Ruby, nuca de cocos, caramel sarat sau ceai verde matcha! Fara culori artificiale si ulei de palmier.

33 lei- 240 g

Musli de Paste – Cea mai buna selectie din gradinile Mixit, in noua cutie cu grafica speciala, pascala. Pe langa ousoarele Mixit, veti gasi o baza de chipsuri de grau cu ciocolata, fulgi de porumb, migdale si merisoare racoritoare.

44 lei- 700 g

Festin de Paste – Amestecul celor mai gustoase bunatati intr-o cutie! O combinatie de banane cu miere, nuci braziliene, alune de padure, nuci caju si ousoare de ciocolata preparate atent din migdale invelite in ciocolata alba colorata de afine liofilizate, cocos, caramel sarat, ciocolata roz Ruby sau ceai Matcha.

44 lei- 375 g

Trio de Paste – include toate cele 3 produse intr-un set tentant.

119 lei – 240 g + 700 g + 375 g

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *