Grădina ta Home-Deco

Decoreaza locuinta in stilul lui Florar

Ce ai spune daca ai da un plus de culoare caminului tau cu ajutorul stilului Florar? Daca nu-ti suna cunoscut, afla ce specialistii in design interior au definit acest stil inspirindu-se din traditia romaneasca. Luna mai este asociata cu decorul naturii inflorit cu zeci de flori de sezon precum lalelele, macii, narcisele si alte plante deosebite care ne incanta cu  frumusetea si mirosul lor placut parfumat.

Potrivit specialistilor de la Bonami, modelele florale in locuinte atrag privirile, admiratia si ofera spatiului profunzime, vitalitate si frumusete. In plus, tematica florala este mereu in tendinte.

 Décor floral in living

Un mod de a personaliza decoru livingului in stilul floral este tapetul sau autocolant cu model floral pe perete. Daca ti se pare o alegerea indrazneata, atunci poti opta pentru o fata de perna, un covor sau chiar o patura cu model floral. Bineinteles, o vaza de flori proaspete pe masuta de cafea reprezinta o alegere potrivita pentru a intregi un décor in tematica sezonului.

Gradina din bucatarie

In bucatarie, la fel ca in camera de zi, florile sunt un must have. Acelasi lucru este valabil si in cazul plantelor aromatice. Cateva ghivece cu ierburi aromatice, asezate pe pervazul ferestrei, se vor dovedi utile atunci cand gatesti.

Baia vesela

Iti poti inveseli si colora baia cu motive florale imprimate pe prosoape, accesorii, covorase de baie si antiderapante pentru cada. Daca preferi mai multa culoare in baie si nu ai lumina naturala suficienta, florile in ghivece sunt de efect si iti bucura privirea ca unele reale.

Flori si relaxare

Aici varietatea alegerilor cu motive florale este aproape nelimitata. Poti personaliza camera in stilul floral prin intermediul draperiilor, perdelelor, lenjeriilor de pat, dcoratiunilor si altor accesorii textile pe care le poti schimba ori de cate ori doresti.

Care este avantajul situlului floral? Poti crea un camin mai luminos, cald, primitor, vesel si poti alege florile pe care vrei sa le regasesti si in locuinta, nu doar la o plimbare in natura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *