Grădina ta

Sfaturi practice pentru amenajarea unui balcon mic

Amenajarea unui balcon de doar cativa metri patrati poate fi o adevarata provocare. Insa daca stii cum sa o faci corect, rezultatul va fi unul pe masura. Inspira-te din sfaturile Bonami care te vor ajuta sa profiti de fiecare spatiu liber de pe balcon, alegand mobilierul si accesoriile potrivite.

1. Inainte de a alege mobilierul, deseneaza un mic plan pentru a defini fiecare sectiune a balconului si scopul acestora.

2. Nu este loc pentru masa mica pe balcon? Atunci alege un puf mai tare pe care-l poti folosi ca taburet, dar si ca masuta auxiliara.

3. Mobilierul de exterior poate fi completat perfect de un fotoliu suspendat. Nu ocupa mult spatiu, iar daca are si propriul sistem de agatat, nu vei avea probleme sa-l amplasezi.

4. Articolele textile nu sunt numai pentru interior. Pernele si pledurile cu modele naturale, ideal din materiale impermeabile, sunt la moda in acest moment.

5. Stii cum poti personaliza un balcon mic? Peretii si balustrada ofera suficient spatiu pentru a face locul cat mai cozy.

6. Alege cateva ghivece suspendate – economisesc spatiu si vor face ca balconul sa infloreasca, la propriu.

7. La sfarsit, adauga decoratiunile. Cateva felinare din rachita si un prinzator de vise vor contura o atmosfera feerica pe balcon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *