Ştiri

Secretul longevitatii: combinatia de Seleniu si Coenzima Q10

In perioada septembrie – decembrie compania Pharma Nord organizeaza o serie de zece evenimente focusate pe nutritie, preventie, si secretul longevitatii: combinatia unica de Seleniu si Coenzima Q10. Aceasta si-a dovedit efectele in studiul stiintific Kisel 10. Rezultatele vor fi prezentate, pe larg, in cadrul evenimentelor.

Seria de evenimente de sub egida Academiei Pharma Nord este menita sa ajute specialistii in domeniu sa isi insuseasca noi informatii din domeniul medical, sa deprinda cum sa identifice un supliment alimentar de calitate, cu o biodisponibilitate dovedita, sa informeze pacientii cu privire la importanta documentarii stiintifice inainte de a folosi un supliment alimentar si multe alte informatii utile.

Experientele sunt impartasite de specialisti in medicina preventiva si alternativa, recunoscuti la nivel national si international. Printre subiectele principale abordate de acestia se numara si problema deficitului de Seleniu din solul european dar si din cel romanesc si riscurile aferente carentei de seleniu din organismul nostru.

Cele zece evenimente vor avea loc intr-un cadru mai putin formal, in incinta teatrului Elisabeta, din centrul capitalei, o cladire cu importanta istorica, totodata un loc cu puternice valente artistice. Participantii vor fi intampinati cu multe surprize, pe care le pot descoperi daca se inscriu la evenimente pe site, la link-ul: http://www.pharmanord.ro/academiapharmanord, sau  contactandu-se la numarul de telefon: 021.316.06.54 stiridinsanatate@pharmanord.com.

Pentru noi, cei de la Pharma Nord, medicina preventiva sta la baza dezvoltarii produselor de inalta calitate farmaceutica dorind astfel sa furnizam pacientilor toate informatiile necesare pentru alegerea cu grija a suplimentelor alimentare. Este important ca ei sa cunoasca studiile care stau la baza dezvoltarii produselor precum si informatiile referitoare la biodisponibilitatea lor. Ne bucuram sa venim in sprijinul specialistilor cu o serie de evenimente dedicate, create sub egida Academiei Pharma Nord, urmand tendinta comunicarii internationale, evenimente ce si-au dovedit valoarea de-a lungul timpului, in alte tari in care compania noastra activeaza.„ Lucian Blaga, Director Comercial, Pharma Nord Romania

Pharma Nord este unul dintre cei mai importanti producatori de suplimente alimentare si remedii naturale din Europa, ce dezvolta si fabrica suplimente alimentare, remedii naturale si medicamente in Danemarca. Acestea au o solida baza stiintifica privind biodisponibilitatea, siguranta si documentatia produselor si sunt comercializate in Europa, Orientul Mijlociu si in alte tari aflate in ascensiune rapida din Asia, Rusia si Statele Unite, prin intermediul a 25 de companii si a 20 de parteneri de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *