Ştiri

O gustare dulce pentru Dragobete

Daca vrei sa eviti bomboanele de ciocolata, dar doresti sa faci o surpriza dulce de Dragobete, Mixit iti propune Migdale in iaurt cu pudra de capsuni. Pentru mai multa inspiratie, Mixit a creat o pagina speciala cu ocazia sarbatorii Dragobete: fi surprins de musli Elixirul Iubirii, Mix cu capsuni, sau de ce nu, un voucher cadou.

Migdale in iaurt cu pudra de capsuni

Indragosteste-te de doua ori – la prima vedere si la prima gustare. Intai ti se topeste pe limba pudra de capsuni liofilizate, apoi ciocolata alba si urmeaza gustul fin al iaurtului. Sub acest strat delicios te asteapta migdale prajite. Te vei convinge ca nu e o dragoste trecatoare. Ca intotdeauna, fara ulei de palmier!

Ingrediente: Migdale in iaurt cu pudra de capsuni (ciocolata alba cu aroma de iaurt 71 % (zahar, unt de cacao, lapte praf, iaurt praf 2,5 % (lapte, culturi lactice), regulator de aciditate: acid citric, emulgator: lecitine, extract de vanilie, aroma naturala de iaurt), migdale prajite 24 %, pudra de capsuni liofilizate 5 %). Pret: 33,00 Lei, greutate: 240 g.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *