Ştiri

Mixit se lanseaza in Romania

Mixit, compania ceha ce produce amestecuri personalizate de musli si fructe liofilizate, s-a extins in Romania, astfel incat acum clientii din 5 tari pot crea propriul amestec de musli. Dupa Republica Ceha (2010), Slovacia (2013), Polonia (2014) si Ungaria (2019), Mixit a intrat pe piata romaneasca la finalul lui 2020.

In Romania, Mixit.ro va oferi o gama similara cu cea din alte tari. Oferta distinctiva a companiei este posibilitatea de a amesteca musli, terci, fructe liofilizate si nuci pentru a crea propriul mix individualizat. In plus, oferta disponibila contine o gama de produse bestseller gata pregatite. Treptat, oferta pentru piata romaneasca va fi extinsa pentru a include si o gama larga de drajeuri de ciocolata, bauturi proteice sau creme de ciocolata.

Un cadou inedit de Sf. Valentin ? Mixit va propune Elixirul Iubirii

Mixit creeaza amestecuri in editie limitata pentru orice ocazie deosebita. Anul acesta, de Sf. Valentin, propune o cutie cu o grafica tematica speciala si un continut pe masura: o baza de musli, completata cu ciocolata naturala roz, Ruby, din boabe de cacao roz, capsuni si zmeura, ambele sub forma liofilizata, parfumate si crocante, afine in ciocolata neagra cu pudra de capsuni, o creatie speciala Mixit,  felii de migdale si guarana afrodisiaca.

Elixirul Iubirii 39 Lei, 580 g

Mergi la sigur cu un cadou clasic de Ziua Indragostitilor

Un vechi proverb spune ca dragostea trece prin stomac, de aceea nu poti sa dai gres oferind ciocolata, pe cat de delicioasa, pe atat de aratoasa: Zmeurica are un gust rafinat, realizat prin armonizarea aromelor de ciocolata amara si alba, la care se adauga praf de capsuni liofilizate si zmeura racoritoare. Vei observa imediat, prin ambalajul elegant, transparent, culoarea roz, specifica, ce este conferita in intregime de fructe, fara adaos de coloranti. Te vei bucura de o portie generoasa, ciocolata Mixit fiind de doua ori mai mare fata de tableta clasica.

48,00 Lei, 250 g

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *