Home-Deco

Idei pentru un living room de vis

Citirea unei carti, vizionarea unui film, luarea unui pui de somn, jocul, ascultarea de muzica, relaxarea sau petrecerea a catorva minute impreuna cu cei dragi, toate sunt activitati care isi gasesc drumul intr-o camera de zi. Considerata de multi drept una dintre cele mai „folosite” camere ale unei case, decorul unui living room necesita o gandire si o atentie adecvate.

Living room-ul este o zona de confort care trebuie decorata pentru a incorpora optiuni de divertisment pentru intreaga familie, spatiu amplu de relaxare si spatiu de depozitare generos. Cu toate acestea, intrebarea care staruiee in mintea tuturor este „de unde sa incepem?”

Ca prim pas, puteti gasi un design care sa raspunda cerintelor fiecarui membru al familiei. De la lucrari de arta la antichitati mostenite, fotografii si alte colectii de arta care transmit povestea familiei dvs., o camera de familie trebuie sa aiba spatiu pentru orice. Plasand mobilier util, precum si agatand fotografii memorabile din calatoriile cu familia, exista multe modalitati de a face o camera de zi sa arate totusi reala si confortabila.

Iata cateva idei pentru a face camera ta de familie ceva de care te poti mandri:

Asigurati-va un loc confortabil in timp ce alegeti mobilierul pentru o camera de familie, asigurati-va ca toate canapelele, scaunele si sectiunile pe care le alegeti, va asigura confort maxim in timp ce cititi, relaxati-va sau vizionati.

Canapele trebuie sa fie suficient de adanci si largi pentru a permite somnuri confortabile si suficient de rezistente pentru a supravietui uzurii .

Alegeti mobilierul care se potriveste camerei.

Asigurati-va ca selectati doar mobilierul care se potriveste cu exactitate in camera. Este mai bine sa alegeti un mobilier de dimensiuni mari daca camera dvs. este supradimensionata sau are tavanul unei catedrale. Daca este o camera mare, puteti alege canapele care au o latime de 200-210 cm, dar daca este o camera mica, atunci ar fi o optiune inteleapta utilizarea unui mobilier inteligent, care se potriveste in colturi si face ca o camera sa arate mare.

Luati in considerare canapele sectionale flexibile. Achizitionarea de canapele sectionale cu componente variate creeaza un aranjament spatios de scaune care se potriveste formei si dimensiunilor camerei. Canapele sectionale ajuta la acomodarea mai multor persoane intr-un spatiu mai restrans. Canapelele in forma de L sunt o optiune buna, deoarece fac uz de fiecare colt.

Avand scaune mari, medii, precum si mici, impreuna cu canapele si banci, creeaza un aranjament perfect si confortabil. Asigurati-va ca includeti scaune ferme, scaune mai bune si scaune de lectura pentru a face camera potrivita pentru toate tipurile de intruniri de familie. Includerea mobilierului cu varietate face ca camera sa arate mai atragatoare.

In mod similar, masutele de cafea fac gustarile in camera mult mai putin dezordonate, in timp ce mesele de studiu le permit copiilor sa isi faca treaba cu usurinta.

Accesorizeaza cu tesaturi: alegeti tesaturi pentru perne, draperii pentru ferestre, accesorii si fete de masa, accesorii colorate si si chiar ceva de care sa se poata bucura chiar si cei mici. Nu exista o modalitate mai buna de a-ti invita copiii in camera decat sa optezi pentru culori vii si vibrante.

Perne lombara reconfortante: puteti alege o perna lombara care vine in diferite dimensiuni si forme. Va sustine spatele in timp ce cititi. Pernele mai mici pot fi ascunse sub coate, in timp ce pernele mai mari sunt cele mai bune pentru pui de somn. Copiii te vor iubi daca vei cumpara si o perna de podea pentru a te relaxa si pe covor.

Pereti eleganti: vopsiti un perete in culori indraznete pentru a-l face un perete de accent. Acest lucru ofera o impresie despre o camera mai mare, precum si confera camerei un aspect elegant. Daca pictati peretele accentului in culori indraznete, ar fi mai bine sa evitati sa dati culori inchise altora.

Adaugand prea multe accesorii, creati un sentiment dezordonat insa asezarea unei oglinzi in perete astfel incat sa reflecte lumina naturala poate face camera sa para si mai mare.

Permiteti luminii soarelui sa intre in camera. Lasati sa intre cat mai multa lumina solara posibil, deoarece lumina naturala a soarelui creeaza impresia ca aveti o camera mai luminoasa si mai mare. Evitati acoperirea inutila a ferestrelor, puteti face decorul foarte simplu folosind o pereche de perdele si jaluzele.

In timp ce decorati camera de familie, puteti agata pe perete imagini ale membrilor familiei dvs. Imaginile frumoase in alb si negru pot adauga o nota foarte vintage camerei tale. Puteti chiar sa atarnati cateva obiecte de artizanat ale copiilor dvs. sau chiar lucruri mai simple, cum ar fi draperii de perete de la piata de vechituri etc. Folosind metodele de mai sus cu un pic de creativitate, va puteti decora camera de familie intr-un mod simplu, dar atragator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *