Home-Deco

Camera copilului, sfaturi si idei

Rolul pieselor de mobilier care alcatuiesc camera copilului este foarte important pentru confortul si dezvoltarea armonioasa a celor mici.

Incepand cu patul care este esential pentru calitatea somnului, spatiile de depozitare si pana la crearea biroului, piesele de mobilier utilizate in diverse decoruri pentru dormitoare copii moderne si adaptate personalitatii celor mici sunt in prezent accesibile, atat ca pret, cat si ca posibilitati de fabricare.

Ce trebuie sa luati in considerare atunci cand decorati camera copiilor?

Dincolo de estetica armonioasa a mobilierului selectat pentru a decora camera copiilor, aceasta incapere trebuie sa le inspire celor mici liniste, siguranta si o ambianta placuta.

—Stabilirea bugetului — Un prim pas pentru inceperea cercetarii pieselor de mobilier in magazinele fizice si cele online consta in stabilirea unui buget si cat se poate extinde acesta;

—Dimensiunile spatiului de mobilat — Dupa masurarea spatiului disponibil si stabilirea pieselor de mobilier dorite, va fi mult mai usor sa reduceti optiunile existente;

—Echilibru intre preferintele parintilor si cele ale copiilor — Cu exceptia cazului in care amenajati camera unui bebelus, consultarea copiilor in vederea decorarii spatiului reprezinta o etapa importanta si un moment de responsabilizare.

Indiferent de varsta, copiii au preferinte in materie de culori si chiar design. Pentru reducerea timpului de selectare, prezentati-le celor mici optiunile care corespund dimensiunilor si preferintelor lor, dar care sa se incadreze in bugetul prestabilit;

—Alegerea pieselor de mobilier rezistente — Designul pieselor de mobilier create in prezent pentru decorarea camerelor de copii permit mentinerea aceluiasi decor pentru mai multi ani, pe masura ce copiii vor creste.

In privinta culorilor selectate este recomandata alegerea unor nuante neutre, care sa fie in tendinte o perioada lunga de timp.

Atat camerele pentru baieti, cat si cele pentru fete pot contine tonuri calde de bej, verde, gri sau galben.

Complex Slava — inovatie si reinventare an de an 

Cu o experienta care excede 20 de ani de activitate, magazinul Complex Slava este recomandat de numerosi clienti datorita serviciilor ireprosabile si portofoliul impresionant in materie de piese de mobilier si decoruri unice.

Categoria mobila pentru dormitoare copii cuprinde o selectie de piese moderne, mobila clasica, paturi in forme speciale, care sunt acoperite cu materiale moi si sigure pentru cei mici.

Toate piesele de mobilier destinate decorarii camerei pentru copii sunt in primul rand sigure de utilizat de catre copii, fiind eliminate colturile ascutite.

Printre variantele de paturi care personalizeaza camerele copiilor se numara paturile cu mini-biblioteca incorporata, o solutie eficienta pentru depozitarea jucariilor si cartilor.

Mobilierul comercializat de magazinul Complex Slava este caracterizat de urmatoarele atribute: calitate garantata, design modern si personalitate.
Pentru alegerea pieselor de mobilier in culorile si designul dorit, Complex Comercial Slava le pune la dispozitie clientilor variante multiple de decor complet pentru camerele celor mici.

Toate piesele de mobilier sunt create din materiale de calitate, iar sugestiile de prezentare propuse de specialistii magazinului Complex Slava pot reprezenta un punct de inspiratie pentru alegerea elementelor care vor alcatui camera copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *