Home-Deco

Biroul de acasa

In epoca in care munca la distanta a devenit oarecum o obisnuinta, un birou la domiciliu a devenit o necesitate pentru multi.Odata cu aceasta a venit lupta de a crea un fundal de birou la domiciliu demn de meetingurile video.

Crearea unui fundal bine pus la punct, fara aglomeratii in biroul dvs. de acasa nu numai ca va va imbunatati energia si eficienta, ci va va face si sa aratati profesionist pe ecranul laptopului.

Daca nu sunteti gata sa va angajati pe deplin intr-o renovare completa lipiti un tapet sau instalati un tablou canvas din mai multe piese. Chiar si cea mai mica interventie poate ajuta la transformarea fara efort a oricarui fundal video plictisitor al biroului de acasa intr-unul proaspat si incitant. 

O rama foto plasata discret pe birou va poate oferi linistea de care aveti nevoie in timpul sedintelor lungi prin prezenta permanenta a persoanelor dragi aproape de dvs.

Poate va intrebati care sunt cele mai potrivite culori pentru peretele din spatele biroului.Noi va putem oferi cate va sugestii insa tine doar de dvs sa o alegeti pe cea care vi se potriveste:

Albul este o alegere evidenta, dar ce se intampla daca alegeti ceva mai incitant? Nu va fie teama sa adaugati o nota de culoare designului biroului de acasa. Luati in considerare aplicarea psihologiei culorilor pentru a va spori starea de spirit si productivitatea pe parcursul intregii zile de lucru. Luati in considerare aceste culori si efectele lor adaugate asupra mintii:

Verde: proaspat si echilibrat. Verde este, de asemenea, cel mai linistitor pentru ochi.

Albastru: prietenos cu creierul si calmant, promoveaza comunicarea si eficienta.

Galben: aduce o explozie de pozitivitate, creativitate si fericire.

Rosu: reprezinta curaj, forta si emotie. Folositi aceasta culoare pentru un efect stimulant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *