Home-Deco

3 idei de amenajare pentru terase si gradini de vis

Primavara abia asteptam ca vremea sa se incalzeasca cu adevarat si sa petrecem cat mai mult timp afara. De aceea, putem incepe deja sa ne infrumusetam gradina, balconul sau terasa, in functie de ce avem la dispozitie. Cat stam acasa, poate deveni un nou hobby ce ne ajuta sa gasim stilul cel mai apropiat de preferintele personale. Specialistii in design, de la Bonami, ne ofera cateva solutii interesante.

Daca doriti sa va extindeti spatiul de locuit, cu siguranta merita sa eliminati limitele stricte dintre exterior si interior si sa creati noi configurari. In aceasta perioada, cum toti membrii familiei stau, in general, acasa, primul si cel mai important lucru pe care trebuie sa-l rezolvati este impartirea corespunzatoare a casei.

 In plus fata de aspectul practic, estetica este, de asemenea, o consideratie majora, intrucat trebuie sa lucrati in acest mediu, sa va relaxati, sa fiti impreuna, dar si sa petrecem un timp separati. De aceea, merita sa va imaginati locuinta ca un loc in care fiecare membru al familiei sa se bucure de spatiu personal.

Fiecare din cele 3 stiluri urmareste o directie diferita si este usor de implementat in majoritatea spatiilor exterioare:

Oaza tropicala: un stil fresh, creativ si modern

Este un stil dominat de culorile fructelor suculente, precum pepenele si papaya. Acestea ofera gradinii un impuls tineresc, iar pentru terasa sau balcon culorile de cocktail tropical se potrivesc de minune. Cu mobilier si decoratiuni alese in acest spirit, puteti crea o atmosfera calda, jucausa, relaxata.

Jungla misterioasa: exotism si calm

In acest stil, materiile prime de calitate si nuantele de lemn natur si verde intens sunt in prim plan. Decoratiunile includ perne cu imprimeuri de flora luxurianta, cum ar fi planta de  filodendron, pline de personalitate, pentru a atrage atentia si a crea o atmosfera exotica pe terasa si in gradina.

Sahara magica: eleganta si senzualitate

Bucurati-va de caldura soarelui de primavara si pregatiti-va pentru sosirea verii toride decorand spatiul exterior in acest stil. Culorile calde, ale pamantului, bejuri sau griuri, au fost combinate cu nuante metalice calde si imprimeuri etnice, discrete, conferind astfel gradinii sau terasei un aspect luxos, de oaza orientala.

Inspirandu-va din aceste idei, puteti proiecta gradina sau balconul cu sofisticarea tipica revistelor de home & deco si sa va bucurati de rezultatul obtinut in cel mai scurt timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *