Grădina ta

Unde depozitam mobilierul si ustensilele de gradina

Putem spune ca toamna este pe final. Cu toate ca temperaturile sunt inca placute si peisaje incantatoare, ar trebui sa ne indreptam atentia catre pregatirea gradinii pentru sezonul rece. Cand te bucuri de privilegiul de a avea o gradina, ai si cate ceva de facut in fiecare anotimp. Indiferent ca vorbim de plantarea rasadului sau ca te limitezi la tunsul si udatul gazonului, in fiecare zi este ceva de pus la punct. Dar cu toate acestea, locuitul la curte are foarte multe beneficii.

Ce trebuie sa faci atunci cand iarna se apropie cu pasi repezi?

1. Vrei sa te bucuri de gustul fructelor proaspat rupte din copac? Atunci nu uita sa cureti bine pomii fructiferi.
2. Pentru a beneficia de un gazon mereu verde si sanatos nu uita sa ii acorzi atentie si in sezonul rece.
3. Unele plante si legume se planteaza inca din toamna.
4. Legumele si fructele sunt bune si iarna, asa ca nu uita sa le recoltezi, conservi si depozitezi.
5. Daca rodul de anul acesta a fost unul bogat nu uita sa aduni semintele fructelor si legumelor. Eticheteaza-le si depoziteaza-le in locuri uscate, racoroase si intunecoasa si mai apoi planteaza-le la primavara.
6. Nu uita sa cureti si sa sapi gradina.

Si acum ca ai terminat toata treaba, unde depozitezi toate sculele si uneltele folosite? Dar mobilierul de gradina?

Daca vrei sa iti organizezi gradina in asa fel incat unelte, mobilierul sau chiar bicicleta sa nu aiba de suferit, atunci poti opta pentru un sistem de depozitare. Daca iti doresti sa pastrezi un aspect cat mai placut si elegant, atunci poti opta pentru o casuta de gradina.

Casutele de gradina ecologice si realizate in mare parte din materiale reciclate, sunt rezistente la toate conditiile meteorologice. Acoperisul este solid, iar interiorul lor generos iti va permite instalarea dulapurilor sau a rafturilor pentru unelte. In functie de dimensiunea uneltelor poti alege o casuta cu o singura usa sau cu usi duble. Podeau asigura protectie atat impotriva zapezii, cat si a rozatoarelor.

Casutele sunt echipate cu panouri de ventilatie, aceste permit circulatia aerului si asigura protectie impotriva apei si a umiditatii.

Urmariti continuarea materialului aici: https://www.misiuneacasa.ro/unde-depozitam-mobilierul-si-ustensilele-de-gradina/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *