Grădina ta Ştiri

Poiana cu narcise isi asteapta vizitatorii

Poiana cu narcise din Muntii Rodnei, de pe Varful Saca, va putea fi vizitata incepand cu acest sfarsit de saptamana de iubitorii muntelui, a anuntat, pe pagina de socializare, Administratia Parcului National Muntii Rodnei (APNMR).

„Administratia Parcului National Muntii Rodnei anunta turistii interesati de drumetii la Poiana cu narcise din Valea Vinului ca este pregatita sa-i intampine! Intervalul optim pentru vizitarea Poienii cu narcise este de aproximativ 1-2 saptamani, incepand cu aceasta data. Turistilor care vor vizita Poiana cu narcise, le dorim sa se bucure de peisajul inedit, sa faca fotografii, sa poposeasca pentru a admira zona si ii rugam de asemenea sa se informeze referitor la starea vremii inainte de plecare, sa nu culeaga flori, sa nu abandoneze gunoaie, sa pastreze un comportament civilizat”, au scris cei de la APNMR pe Facebook.

Pentru a admira narcisele din Muntii Rodnei, drumetii trebuie sa achite un bilet, care poate fi platit printr-un sms la numarului 7473, cu mesajul PARCRODNA1, in valoare de un euro, plus TVA.

Din Valea Vinului, turistii pot alege doua poteci catre Poiana cu narcise, drumul pana la Varful Saca fiind estimat sa dureze in jur de trei ore.

Poiana cu narcise din Muntii Rodnei, arie protejata de interes national, este situata la atitudinea de 1.600 metri si se intinde pe o suprafata de cinci hectare. Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *