Grădina ta

O grădină cu parfum englezesc

O gradina ca in Marea Britanie te va incanta, daca iubesti abundenta creata de o varietate de flori si ierburi aromatice. Cu un aspect usor romantic, salbatic, dar ordonat in acelasi timp, acest stil poate fi adaptat cu usurinta, indiferent daca aveti o gradina mare sau una micuta.

Inspirati-va si alegeti din selectia de piese de mobilier si accesorii pentru exterior specifice stilului englezesc de la Bonami si va veti relaxa inconjurati de multa verdeata, miresme proaspete si culori vii, intr-o gradina plina de pace si prospetime.

Acest stil de amenajare necesita destula atentie, gradina trebuie ingrijita cu regularitate pentru a va bucura cu adevarat de aspectul ei natural, tipic englezesc, cu zone misterioase si plante aparent salbatice.

Banca de gradina Karoo Natural_2337 lei

Piesele de mobilier si decoratiunile ce se preteaza in acest context sunt din lemn, metal sau piatra. Mobilierul din plastic colorat, adecvat pentru exterior, nu-si gaseste locul aici.

Bucurati-va de gradina, mai ales daca aveti timp si sunteti acasa! Pregatiti un mic dejun copios si savurati-va apoi cafeaua de dimineata, la aer curat, iar momentele aparent banale se vor transforma in clipe speciale si frumoase.

Puteti, de asemenea, sa serviti  ceaiul de la ora 5 din cesti din portelan fin langa un croissant adus pe un servet din in si fructele proaspete de pe un platou sofisticat. Astfel va veti simti mereu ca intr-o zi de vacanta.

Cu un aspect dezinvolt, natural si care se opune simetriei perfecte, gradina in stil englezesc are nevoie de cateva accesorii sau decoratiuni originale. Un scaun cu vopseaua scorojita, un felinar vechi din fier, pe care l-ati gasit in pivnita, sau un ghiveci din ceramica asigura autenticitatea decorului. Aveti grija insa, sa nu transformati gradina intr-un bazar de antichitati – doar cateva piese selectate corect vor fi indeajuns.

Farfurie din gresie ceramica Bloomingville Bea, diametru 22,5 cm_94 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *