Grădina ta Home-Deco

Cum sa iti decorezi noua locuinta?

O casa noua este ca o panza goala: proprietarii au posibilitatea sa transforme fiecare camera si fiecare spatiu intr-un decor personalizat, pe gusturile lor. Indiferent daca doresc sa schimbe decorul casei sau se muta in casa noua, decorarea este foarte importanta si le permite sa adauge o nota de originalitate si confort.

Este foarte important ca inca de la inceput, proprietarii sa se orienteze catre un anumit stil de decorare. Odata stabilit, treaba se simplifica, acestia aflandu-se deja la jumatatea drumului. O regula simpla spune ca interiorul casei trebuie sa aiba acelasi stil ca si exteriorul sau.

Ce tip de mobila alegi?

Majoritatea proprietarilor opteaza astazi pentru stilul modern. Alegand un mobilier simplu, fara prea multe ornamente. Piesele de mobilier modern atrag adesea proprietarii prin originalitatea si simplitatea lor. In ceea ce priveste culorile, paleta cromatica contine nuante neutre, dar si culori ale naturii. Asa ca, cei care iubesc spatiile aerisite si bine organizate pot adopta stilul modern pentru locuinta lor.

Stilul contemporan este si el extrem de apreciat. Se confunda adesea cu stilul modern, deoarece si el presupune piese de mobilier simple, foarte actuale, insa cei atenti il pot distinge prin unghiurile proeminente ale pieselor de mobilier. Spre deosebire de perioada anilor 2000, stilul contemporan de astazi este foarte diferit. Acest stil se potriveste foarte bine celor care adora spatiile confortabile si prefera piesele de mobilier simple si foarte rezistente.

Stilul minimalist presupune „simplificarea” fiecarei piese de mobilier. Adoptand un stil minimalist, proprietarii vor decora camera doar cu obiectele strictului necesar, fara altele decorative. In ceea ce priveste paleta cromatica, aceasta este una neutra. Cei care isi doresc sa ofere locuintei lor un stil minimalist, cu siguranta si in viata reala pun accentul pe dezvoltarea personala si nu pe acumularea obiectelor.

Stilul scandinav presupune decorarea camerelor cu un mobilier compact, cu finisaje din lemn. Nuantele predominante sunt deschise. Tot aici intra si tesaturile confortabile care pot avea diverse imprimeuri, cum ar fi cele florale, geometrice sau chiar animale.

Ce tip de usi alegi pentru noua locuinta?

Astazi, cele mai des utilizate usi sunt cele de sticla, deoarece ofera o eleganta aparte. Se adapteaza rapid in orice spatiu, avand o multime de caracteristici deosebite. Ceea ce le face si mai speciale este capacitatea lor de a permite patrunderea luminii in interior. Astfel atat proprietarii, cat si oaspetii se vor bucura de o atmosfera calda, relaxanta si foarte primitoare. Acelasi lucru se poate spune si despre usile de sticla pentru interior. Lumina va evidentia intr-un mod frumos piesele de mobilier.

Motive pentru care sa alegi usi de sticla:

·          sunt elegante;

·          ofera luminozitate incaperilor;

·          se pot personaliza foarte simplu;

·          pretul lor este accesibil;

·          se intretin foarte usor;

·          economisesc cheltuielile privind energia electrica.

Pentru mai multe modele, la preturi avantajoase, cumparatorii interesati pot vizita RomDecor. Aceasta companie comercializeaza usi de sticla moderne, atractive, atat pentru interior, cat si pentru exterior. Toate modelele de usi au un raport calitate pret excelent. In ceea ce priveste mecanismul de functionare, pot fi analizate usile de sticla glisante, cu toc sau fara (batante sau pivotante).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *