Grădina ta

Brad de Craciun artificial, natural sau in ghiveci? Fa alegerea corecta…

Miros de brad, colindatori si fulgi care cad fara oprire! O imagine frumoasa, care se apropie cu pasi repezi. O perioada pe care o asteptam cu drag si care ne aduce aminte de copilarie. Impodobirea bradului este un moment asteptat atat de cei mici, cat si de cei mai mari.Bradul, un simbol important al sarbatorilor de iarna, trebuie ales cu mare grija. Ce optiuni ai la dispozitie?

Brad artificial

Daca vrei sa scapi de grija achizitionarii unui brad an de an, bradul artificial este cea mai buna varianta si a devenit din ce in ce mai cautat. Pe piata vei gasi multe optiuni, de la brazi obisnuiti, pana la brazi argintii sau aurii. Avantajul cel mai mare al bradului artificial este ca il poti folosi mai multi ani. Nu iti fa griji in privinta mirosului, poti folosi cateva crengute de brad natural sau chiar spray cu miros de brad. Daca decorarea bradului nu este punctul tau forte, pe piata vei gasi si brazi gata impodobiti.

Brad natural taiat

Nimic nu se compara cu mirosul de brad verde. Desi este alegerea traditionala de Craciun, de ceva timp a inceput sa nu mai fie atat de populara. Daca doresti sa contribui la protejarea mediului inconjurator te vei gandi de doua ori inainte de a achizitiona un brad natural taiat. Marele dezavantaj al bradului natural taiat este faptul ca nu va rezista o perioada foarte lunga de timp, mai ales daca este tinut in casa la caldura, dar mirosul pe care il aduce in casa este unul foarte greu de egalat.

Brad in ghiveci

Bradul in ghiveci a devenit o varianta tot mai cautata, acest lucru se datoreaza faptului ca poate fi replantat. Bradul in ghiveci arata foarte bine, are mirosul specific si este o varianta ecologica.

Dca ai ales un brad in ghiveci, felicitari! Dar nu uita ca el are nevoie de o atentie mai deosebita, mai ales daca doresti sa il replantezi. Cum faci asta?

Citeste continuarea materialului aici: https://www.misiuneacasa.ro/alegerea-bradului-de-craciun-artificial-natural-taiat-sau-in-ghiveci/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *