Fii Creativ

Vase realizate din nasturi. Pas cu pas…

 Sunteți în căutarea unui proiect distractiv, simplu şi vreţi să vă puneţi creativitatea în practică? Dacă da, ce spuneţi de vasele realizate din nasturi? Această activitate poate fi  înscrisă cu succes pe lista ideilor practice şi utile. Confecţionarea bolurilor de acest gen reprezintă o inovaţie la îndemâna tuturor, iar rezultatul este unul pe măsură!

Pentru a trece la treabă veţi avea nevoie de câteva materiale: cca 100 de bucăţi de nasturi, adeziv, lipici, balon, pensulă şi foarfecă.

În primul rând aveţi nevoie de un balon. După ce l-aţi umflat, lipiţi-l cu ajutorul unei benzi adezive de un pahar. Acest lucru îi oferă stabilitate în timpul lucrării. După această etapă neteziţi cu lipici toată suprafaţa balonului cu o pensulă.
Imediat după aplicarea lipiciului, aşezaţi în centrul balonului un nasture mai mare. Acesta va oferi stabilitatea bolului pe suprafeţele pe care va fi aşezat. Imediat după ce am lipit nasturele – bază, în jurul acestuia, rând pe rând, ataşăm şi ceilalţi nasturi.
După finalizarea acestora mai adăugăm încă un strat de lipici, dar de data aceasta pe toată suprafaţa lucrată. Apoi vom aştepta două zile ca să se usuce. După acest termen stabilit, înţepaţi balonul şi astfel veţi obţine vasul dorit.

Spor la lucru! 🙂

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *