Fii Creativ

Cat de important este ambalajul florilor?

Desi simpla daruire a unei flori sau a unui buchet este un gest frumos si apreciat, daca vrei sa obtii cat mai multe de la moment este bine sa plusezi si sa oferi florile intr-un ambalaj bine ales. Exista atat de multe ambalaje de flori interesante, incat este pacat sa nu le iei in calcul. Poti opta pentru ambalaje clasice, cu hartie colorata si plastic transparent care sa accentueze frumusetea firelor pe care le-ai ales sau te poti orienta catre cutii, vaze sau ambalaje inedite.

Daca vrei sa oferi un cadou unic, poti incerca sa creezi chiar tu un ambalaj de flori cat mai interesant.

De ce sa optezi pentru ambalaje de flori? 

1. Obtii un aspect deosebit. Daca ambalajele sunt realizate de un florar cu experienta, aspectul va fi, fara doar si poate, unul impresionant. Chiar si cele mai simple flori se pot transforma in cadouri de neuitat.
2. Poti prelungi viata florilor. Florile ambalate in cutii sau in vaza pot trai mai mult, deoarece pot fi asezate in bureti imbibati cu apa, in asa fel incat sa isi pastreze vitalitatea.
3. Poti oferi un cadou trainic. Florile sunt efemere si intr-un timp mai scurt sau mai lung, vor ramane doar frumoase amintiri. Un ambalaj bine ales poate sa ramana tot timpul in casa persoanei care a primit florile. O vaza, spre exemplu, poate sa fie folosita pentru multe alte buchete si de fiecare data va aminti de tine;
4. Usurezi procesul de ingrijire. Florile oferite intr-un ambalaj bine ales sunt mult mai usor de ingrijit.
5. Ii poti da cadoului o nota personala. Ambalajul de flori pe care il alegi poate fi personalizat. Fie ca il creezi tu de la zero sau il personalizezi cu un mesaj ales de tine, acest lucru il va face sa fie special.
 Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi un ambalaj de flori?

Desi ambalajul poate ajuta foarte mult la imaginea buchetului pe care il oferi, este bine sa nu exagerezi. Nu opta pentru ambalaje foarte pompoase, care sa stirbeasca din atentia pe care trebuie sa o obtina florile. In general, ambalajele trebuie sa fie simple si sa evidentieze frumusetea florilor. De asemenea, este bine sa eviti ambalajele extrem de scumpe. Desi exista tot felul de optiuni costisitoare, ambalajul nu trebuie sa fie niciodata mai scump decat florile.
Daca vrei ca darul tau sa aiba un efect cat mai mare, este bine sa optezi pentru serviciile unui florar. Florarii stiu o multime de stiluri de ambalare si pot evidentia foarte usor farmecul fiecarei flori in parte.

Daca decizi sa creezi propriul ambalaj, poti cauta idei pe Pinterest sau pe alte site-uri similare. Cu siguranta, vei gasi o multime de solutii interesante si vei reusi sa dai o nota personala si interesanta buchetului ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *